Blog | Por Sergio Tierno / Viajes, geografía, deportes y curiosidades

Cap. 240. 17-2-2020. Barcelona (i 3). Sun Taka

Les meves aventures catalanes van arrencar abans-d'ahir (divendres 14 de febrer). L'Alvia de Tudela sortia a les 10.27, així que el despertador també va sonar aviat per anar tranquil des de Sòria.

Text complet

En menys de tres hores estava a Sants, i allà vaig començar un passeig de prop de mitja hora fins al carrer Bruc. Allà es troba, des de fa catorze mesos, el restaurant Sun Taka, del sorià-japonès Mitsu. No sóc un expert gastrònom, però en aquest temps ja ha rebut nombroses bones crítiques de la premsa especialitzada de Barcelona. A més de l'espectacular carta, de dilluns a divendres té menús des de 13 fins a 18 euros.

Allà vam estar menjant amb Bianca, Guillermo, Mili, Roger i Violeta, un grup d'amics i familiars reunits de manera casual abans-d'ahir, no molt lluny de la Sagrada Família.

Per baixar l’àpat, vaig anar caminant fins al Palau de Congressos de Barcelona, ​​situat entre la Plaça d'Espanya i Montjuïc. Allà hi havia la Fira de Corredor de la Mitja Marató, i aquí havia de recollir la meva acreditació per a la prova.

Quan vaig sortir, per primera vegada, vaig entrar al Centre Comercial Arenes, situat a l'antiga plaça de braus de Les Arenes, un lloc que sempre m'havia cridat moltíssim l'atenció quan es trobava en estat de semi abandonament. Des de fa una mica menys de deu anys és un centre comercial, a la terrassa del qual és possible pujar per a gaudir d'unes boniques vistes de la ciutat.

Aquest primer dia va concloure amb un viatge en metro fins a Badalona per anar a casa de la família i passar la primera de les dues nits que he estat en aquelles terres.

Leer en castellano

Gràcies a GT i CL