Blog | Por Sergio Tierno / Viajes, geografía, deportes y curiosidades

Cap. 238. 15-2-2020. Barcelona (1). Mitja Marató

Al present 2020, igual que el 2019, he solucionat aviat la meva visita anual a terres catalanes, barcelonines i badalonines. Si a les meves anteriors visites la causa principal de les mateixes era la muntanya, aquest cop ha estat l'atletisme, un altre dels motius més freqüents dels meus desplaçaments.

Text complet

Aprofitant que ho escric tot l'últim dia, avui diumenge, i ja que aquesta causa assenyalada del viatge ha estat també avui, faig la crònica d'aquests tres dies en ordre invers.

Aquest matí (diumenge 16 de febrer) s'ha celebrat una nova edició de la Mitja Marató de Barcelona. Fins aquí s'ha desplaçat un sorià, Daniel Mateo, l'objectiu era baixar de 63 minuts per a aconseguir la marca mínima que es demana per participar en el Campionat del Món de la distància que se celebra el 29 de març a Gdynia, Polònia.

La cursa ha començat a les 8.45, així que la matinada ha anat en consonància. M'he despertat un parell d'hores abans a Badalona per arribar a la zona de l'Arc de Triomf, lloc de sortida i meta de la cursa, amb temps de sobres.

Encara hi havia gent a milers, l'organització d'aquestes carreres sol facilitar que es trobi el que es busca. Així ha estat, i aviat he estat amb el meu peto a una altra carrera més. L'objectiu de l'atleta s'ha aconseguit, ha acabat en 62:35 i previsiblement serà a terres poloneses. I nosaltres, amb ell.

Des de l'Arc de Triomf, passant per la Plaça de Catalunya, m'he acostat caminant fins a l'Estació de Sants, d'on sortia a les 15.30 el tren direcció a Tudela (Navarra), al qual ara em trobo.

Notícia de la Mitja Marató

Leer en castellano

Gràcies a GT i CL